Menu Sluiten

Warmtepomp Woning

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Aanbod Warmtepomp Airco – Advies Warmtepomp Installateur – Airco Voor Bedrijven – Airco-antwerpen – Info Over Warmtepomp Oplossingen – 

Wenst u meer info over warmtepomp woning kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Warmtepomp Woning

Airconditioning | Ventileren | Airco | Warmtepompen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Warmtepomp woning

offerte bel me terug toggle navigation .. Group vhc realisaties nieuws jobs newsletter contact nl fr nl mijn woning klimatisatie verwarming warmtepomp pelletkachel gascondensatieketel vloerverwarming ventilatie zonneenergie zonnepanelen batterijopslag laadstation kantoren airconditioning ventilatie zonnepanelen amp oplaadpunten winkels en retail airconditioning zonnepanelen hotels hvac zonnepanelen amp oplaadpunten amp batterijen industrie process control luchtbehandeling en zuivering rooftop zonnepanelen servicecontract offerte u bent hier home mijn woning verwarming warmtepomp warmtepomp ecologisch verwarmen met een luchtwaterwarmtepomp sinds januari zijn stookolieketels niet meer toegelaten bij nieuwbouw en bij ingrijpende energetische renovaties in vlaanderen. Brussel verbiedt de installatie van nieuwe stookolieketels vanaf . In walloni gaat het verbod op de verkoop van zulke ketels in vanaf . Kies dus meteen voor een energiezuinige warmtepomp warmtepomp woning binnen uw budget De warmtepomp is momenteel .

contacteer ons home te koop filosofie kenmerken van de kwadraatwoning impressies u heeft bouwgrond te koop bouwen op uw eigen bouwgrond contacteer ons waardevol wonen in wezemaal terug naar overzicht wezemaal epeil zero co in de rustige residentile wijk rigessel vlakbij het centrum van rotselaar en op slechts minuten van leuven startte kwadraat zopas met de bouw van een gloednieuw geheel van woningen van absolute topklasse dat ons hart alvast wist te stelen met haar innemend charmante karakter. Het gemoedelijke en kindvriendelijke wezemaal heeft niet alleen een snelle autoverbinding naar leuven en brussel maar is dankzij een eigen station ook uiterst gemakkelijk bereikbaar per spoor. Bij het ontwerp van deze warm vormgegeven uiterst ruime en comfortabele woningen werd volop ingezet opmaximale lichtinvalbinnenshuis op een heerlijk openruimteverdeling en op maximalefunctionaliteit. Alle woningen beschikken over een prachtige leefruimte .

De discipline van Warmtepomp woning

skip to content home verwarming sanitair woningventilatie zonneboilers contact loodts bvba verwarming sanitaire installaties woningventilatie zonneboilers warmtepompen badkamerrenovaties loodts bvba verwarming sanitaire installaties woningventilatie zonneboilers warmtepompen badkamerrenovaties verwarming verwarming bij ons kan je terecht voor de installatie vernieuwing reparatie en het onderhoud van je verwarmingsinstallatie of verwarmingsketel. niet enkel voor nieuwbouw maar ook voor de renovatie van een bestaande installatie. wij werken met de meeste merken zoals vaillant junkers buderus viessman henrad en vasco. hierdoor kunnen we voor elke woning de juiste oplossing aanbieden. rekening houdend met de grootte en leeftijd van de woning en aangepast aan de gezinssituatie. Ook voor vloerverwarming kan u bij ons terecht meer info bekijken over warmtepomp woning hiervoor we.